АВТОШЛЯХ. Чудовий новорічний подарунок підготували тернопільському регіону дорожники — завершили ремонт автомобільної дороги «Острог—Кременець—Почаїв—Радивилів». Задля цього використовували новітні технології, застосовували довговічні матеріали — холодний пластик для горизонтальної розмітки. Подбали про ремонт двох залізничних мостів, 12 автобусних зупинок та автопавільйонів, замінили тросове огородження на бар’єрне оцинковане, встановили дорожні знаки і сигнальні стовпчики.

На цій ділянці автодороги рух транспорту доволі жвавий, адже веде вона до однієї з найбільших християнських святинь — Почаївської Свято-Успенської лаври. Тож тепер і туристам, і паломникам стане комфортніше добиратися легковиком чи автобусом.

Оновлену ділянку довжиною 27,2 км відкрили урочисто, з почесними гостями. Слово мав і голова облдержадміністрації Валентин Хоптян. Він зазначив, що у краї переходять від ямкових до капітальних ремонтів дорожнього покриття та спорудження нових доріг. Йдеться про доведення до ладу об’їзних доріг навколо райцентрів Бережани, Кременець, Теребовля.