"Тарифи переглянуть"

9 серпня 2013

ЖКГ. У регіонах триває перевірка  економічної обгрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги, підвищених органами місцевого самоврядування з початку 2013 року. Цю роботу проводять спеціально створені робочі групи у складі представників Державної інспекції України з контролю за цінами та представники територіальних відділень Антимонопольного комітету.

Рекомендації робочих груп щодо скасування або перегляду раніше ухвалених рішень про підвищення тарифів стосуються Диканської та Білицької селищних рад Полтавщини; Смоленської селищної ради Кіровоградщини; виконавчого комітету Калуської міськради Івано-Франківщини; КП «Матвіївський сількомунгосп» Любимівської сільської ради Вільнянського району та КП «Славута» Приморської сільської ради Василівського району Запорізької області.

В одних випадках тарифи підвищено з порушенням чинного законодавства, в інших доручено провести перерахунок плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій чи готується окреме рішення голів облдержадміністрацій, повідомляє прес-служба Мінрегіону.   



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua