"Телефон від компанії Xiaomi коштуватими всього 65 доларів"

2 квiтня 2015

Компанія Xiaomi, у флагманському смартфоні якої було виявлено шкідливе ПЗ, працює над створенням бюджетного мобільника вартістю набагато менше психологічної позначки в 100 доларів США. Його ціна, за чутками, складе всього 65 доларів, але на поточний момент саме його існування знаходиться під питанням.

Згідно з чутками, що потрапили в мережу, новий смартфон стане найдоступнішим в модельному ряді Xiaomi, обігнавши в цьому плані навіть моноблок Redmi 2. Ця модель побачила світ на початку цього року і коштує всього 110 доларів США. За 65 вічнозелених президентів споживач отримає сенсорний моноблок з екраном на 4,7 дюйма і роздільною здатністю HD, що сусідять з 2-мегапіксельною камерою для селфі. Основна камера отримає матрицю вже на 8 мегапікселів.

Продуктивність нового бюджетника не буде високою за нинішніми мірками, так як в його склад увійде всього лише 1 Гб оперативної пам’яті, а в його процесорі нараховуватимуться чотири ядра. Зате CPU забезпечить доступ до стільникових мереж четвертого покоління, що досить рідко зустрічається серед бюджетних моделей. Також в смартфоні виявляться модулі Bluetooth 4.0 і Wi-Fi 802.11n і операційна система Google Android 4.4.4 KitKat. Експерти вважають, що новий мобільник Xiaomi буде продаватися за 65 доларів лише в комплекті з контрактом від оператора зв’язку, але, знову ж таки, це не підтверджено офіційно.

FINANSE.UA 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua