"Телерадіокомпанія «Львів» змінює своє обличчя"

Наталія ДОЛИНА
5 жовтня 2013

Нові заставки, графічне оформлення та цікаві дизайнерські рішення торкнулися і нових, і вже існуючих програм. Але телеканал змінює не лише зовнішній вигляд, а й зміст та наповнення телевізійного продукту.

Новенька студія та техніка з’явилася у «Новин». Відтепер вони стануть ближчими до людей, зокрема в ефірі побільшає сюжетів із регіонів Львівської області.

В ефірі телеканалу з’явиться п’ять нових програм, дві з яких — дитячі. Для дітей молодшого віку у вечірній час по буднях транслюватимуть програму «Цікаві речі для малечі». Василь Мацько придумав головну героїню — розумну енциклопедію «АЯ», яка у цікавій формі навчатиме дітей. Пісню та музику спеціально для програми написав львівський співак, фіналіст телепроекту «Голос країни» Назар Савко.

Для дітей старшого віку редакція підготувала до ефіру «Веселі перегони», які виходитимуть щонеділі. Автори обіцяють захопливі спортивно-інтелектуальні змагання, в яких братимуть участь дві команди, що складатимуться з дітей і дорослих. Переможці отримають цінні призи. Ведучим та арбітром у «Веселих перегонах» став спортивний журналіст Василь Турків.

Сюрпризом для шанувальників української музики стане ток-шоу «Тинди-Ринди», яке виходитиме щонеділі у вечірній час. Першою зірковою гостею цього розважального та навіть провокативного телепроекту стане Руслана. Кожну програму один зірковий гість — виконавець чи колектив, приходитиме у студію і там опиниться не лише під прицілом запитань ведучого, експертів та глядачів, а й буде змушений заспівати наживо. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua