"Теплі речі для малозабезпечених"

Владислав КИРЕЙ
20 листопада 2014

У мікрорайоні Дніпровський міста Черкаси стартувала унікальна громадська ініціатива. Тут розпочали збирати речі для тих, хто переживає особливу скруту. Це і пенсіонери, й малозабезпечені, і самотні та хворі люди, яких тут багато.

— Не секрет, — розповів депутат міської ради Олег Кашко, — що на тлі різкого зниження купівельної спроможності пенсій та соціальних виплат малозабезпечені бідують. Якщо кожен із нас принесе одне пальто, светр або взуття — разом зможемо зробити велику справу. Уже звичним стало збирання коштів для АТО, на потреби переселенців. Це справді потрібно. Проте на тлі цих великих проблем майже непомітною стала трагедія людей, яких економічна криза позбавила останніх можливостей зводити кінці з кінцями.

Збирають речі для нужденних на базі комітету самоорганізації населення мікрорайону Дніпровський щосереди і щочетверга. У майбутньому активісти планують розширити коло благодійної допомоги малозабезпеченим жителям мікрорайону, визначивши у ході реалізації проекту коло інших нагальних потреб.

Усі ми щодня бачимо людей, яких життя змушує підбирати речі на смітниках, просити на вулицях милостиню. Простягнімо їм руку допомоги і даймо змогу з гідністю відчути нашу підтримку, — закликала голова комітету самоорганізації населення мікрорайону Дніпровський Любов Здоровенко.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua