"Теремки відкривають шлях на Троєщину"

28 серпня 2013

Напередодні Дня Незалежності Прем’єр-міністр Микола Азаров перевірив хід будівництва станції «Теремки» Куренівсько-Червоноармійської лінії столичного метрополітену.

«За півтора місяця мешканці великого району матимуть можливість використовувати цю станцію метро», — сказав Микола Азаров. Водночас він підкреслив, що уряд значну увагу приділяє реалізації великих інфраструктурних проектів, оскільки для їх здійснення залучається велика кількість людей. В цьому контексті він поінформував, що, зокрема, на кожного метробудівця припадає 6-7 робітників у суміжних галузях.

«Реалізація великих інфраструктурних проектів дає змогу покращувати життя людей. Подивіться, скільки за останні три роки зроблено для того, щоб автомобільний рух звільнився від заторів і транзитного транспорту», — зауважив Микола Азаров.

Прем’єр поінформував, що після введення в експлуатацію станції «Теремки» метробудівці зосередяться на будівництві нової лінії метро у напрямку столичного житлового масиву Троєщина, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну. «Ми знайдемо всі необхідні фінансові ресурси, і будівництво метро в Києві триватиме», — запевнив Микола Азаров.

Глава уряду проінспектував тунель Київського метрополітену, оглянув новий потяг вітчизняного виробника та проїхав від станції «Іподром» до станції «Теремки».

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua