ПЕРСПЕКТИВА. Цьогоріч Тернопільська область планує зібрати рекордний урожай з часу її заснування. Очікується показник у розмірі 1,5 млн тонн зернових — це на 300 тис. тонн більше, ніж у 2010 році. Про ці позитивні очікування говорив голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян на зустрічі з Президентом Віктором Януковичем у Криму.

У розмові йшлося й про те, що регіон активно розвиває галузь тваринництва, водночас планує реалізувати програму з відродження переробної галузі, зокрема це переробка м’ясо-молочної сировини.

Валентин Хоптян сказав Віктору Януковичу і про зрушення в інвестиційній сфері: «У нас проведений великий інвестиційний форум за участю 23 країн світу, і ми розпочали конкретну роботу з багатьма учасниками цього заходу». Свідчення цього — 135 підприємств вже працюють з іноземними інвестиціями.

Завдяки впровадженню «єдиного вікна» підприємці області зможуть незабаром отримати необхідні дозволи для ведення бізнесу протягом місяця, повідомляє прес-служба Президента.