"Тернопільщина переходить на режим посиленої безпеки"

24 квiтня 2014

На режим посиленої безпеки переходять із четверга правоохоронні органи та ключові галузі життєзабезпечення Тернопільщини.

Таке рішення прийнято на засіданні обласного штабу охорони громадського порядку, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми всі є учасниками тих подій, які сьогодні відбуваються у державі. Саме від наших вчинків залежить те, яким чином розвиватиметься ситуація далі на теренах нашої області. Зараз основне завдання керівників краю – спокій в області. Тому з 24 квітня правоохоронні органи краю нестимуть службу у посиленому режимі. Контролюватимуть силовики усі в'їзди та виїзди з міста та області», – прокоментував це рішення голова облдержадміністрації Олег Сиротюк.

Водночас обласне управління Служби безпеки України закликало мешканців області з розумінням поставитися до нинішньої ситуації та не дати можливості для провокацій 28 квітня, у день створення дивізії СС «Галичина», і на травневі свята. У цьому зв'язку мешканців області просять не проводити 28 квітня масових заходів, якими могли би скористатися провокатори.

Готові до забезпечення правопорядку на вулицях міста й області і представники самооборони й автомайдану. Вони зголосилися виходити на чергування разом з правоохоронцями та охороняти важливі об'єкти. Допомагатимуть владі та силовим структурам і представники духовенства. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua