Повідомлення про замінування приміщення надійшло від директора ВАТ «Тернопільавтотранс-16100» (Тернопільський центральний автовокзал) об 11:35, пише УНН з посиланням на прес-службу УМВС України в Тернопільській області.

Телефоном у чергову частину Тернопільського МВ УМВС України в Тернопільській області він повідомив, що на довідку автовокзалу зателефонував невідомий чоловік і заявив, що у приміщенні закладено вибуховий пристрій.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції та інші екстрені служби, які евакуювали близько двохсот осіб – персоналу та пасажирів.

Працівники вибухо-технiчної служби та кінологи обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру обстежили вказану будівлю.

Працівниками УМВС України в Тернопiльськiй області організовано комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи, яка здійснила дане повідомлення.

За попередньою інформацією, особа, що повідомила про закладення вибухового пристрою на момент здійснення дзвінка перебувала в Перевальському районі Луганської області.