"Терористи не уникнуть покарання"

16 липня 2014

Шестеро громадян Російської Федерації наразі перебувають під вартою за вчинення терактів на території України. Загалом викрито майже 450 осіб, винних у скоєнні вказаних злочинів. Стосовно 139 осіб судами обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Таку інформацію оприлюднив на брифінгу в Укрінформі заступник Генерального прокурора Анатолій Матіос.

Генпрокуратура забезпечила досудове розслідування та процесуальне керівництво у понад 1300 кримінальних провадженнях за фактами вчинення терактів та інших тяжких і особливо тяжких злочинів, насамперед посягань на цілісність і недоторканність України, масових заворушень, захоплення і блокування державних установ, диверсій і незаконного позбавлення волі.

Жоден факт порушення закону під час проведення АТО на сході України правоохоронні органи не залишають поза увагою. «Усі проблеми, пов’язані з проведенням Антитерористичної операції, нам відомі, і жодне виявлене порушення закону не буде залишено поза реагуванням. Усі події отримують належну правову оцінку», — цитує Укрінформ слова високопосадовця. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua