На контрольному пункті в’їзду та виїзду «Гнутове» затримали жителя Маріуполя, який їхав на окуповану проросійськими незаконними збройними формуваннями територію Донеччини, прихопивши солідний вантаж — 33 новеньких мобільних телефони.

Маріуполець всерйоз готувався до перетину лінії розмежування: ретельно заховав партію контрабандного товару на загальну суму майже 80 тисяч гривень у порожнині паливного бака автомобіля «шевроле». Та попри його зусилля, оглядова група, до якої увійшли бійці Донецького прикордонного загону і співробітники Державної фіскальної служби України, виявили і вилучили контрафактний багаж. Його власник зізнався, що віз телефони до селища міського типу Комсомольське, де мав намір вигідно перепродати їх, оскільки на окупованій території така високоякісна техніка потрапила у довжелезний список дефіцитних товарів.

Прикордонники передали підприємливого маріупольця і контрафактний вантаж  правоохоронцям, які приймуть відповідне правове рішення щодо спроби незаконного перевезення товарів через лінію розмежування.