"Тролейбуси для вінничан"

Олег ЧЕБАН
21 травня 2014

Вінниця отримала першу партію тролейбусів, придбаних містом згідно з програмою кредитування під гарантії держави. Усі 11 машин  комфортабельні, а також мають низьку підлогу, що зручно для посадки  людей на візках і матерів з дитячими колясками.

Нові тролейбуси вже стали до роботи. Завдяки  цьому в місті створили ще один маршрут перевезення — від аграрного університету до залізничного вокзалу, а решту машин спрямували на найбільш завантажені ділянки пасажиропотоку. За словами виконувача обов’язків міського голови, секретаря міської ради Сергія Моргунова, реалізація проекту дуже важлива задля створення якісної системи перевезень. Новий транспорт поліпшить транспортну систему міста, щоб вінничанам було зручно і швидко пересуватися його вулицями.

Принагідно зауважимо, що торік у липні місто над Південним Бугом одним із перших долучилося до державної програми кредитування під державні гарантії, згідно з якою має отримати 40 тролейбусів і 30 автобусів. Нині завод-виробник комплектує ще 29 тролейбусів: їх по одному доставлятимуть із Луцька.  До середини літа має надійти весь передбачений у межах програми транспорт. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua