"Туристам спростять перетин кордону"

18 квiтня 2013

ІНІЦІАТИВА. В автомобільних пунктах пропуску через кордон України Міністерство доходів і зборів планує організувати реверсні смуги руху. В першу чергу такі новації будуть реалізовані у пунктах пропуску із сучасною інфраструктурою, які були реконструйовані в рамках підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012.

Нововведення має спростити організованим групам туристів процедуру та зменшити час перетину кордону. Перш за все це стосується туристів, що будуть їхати автобусами. По таких смугах можливий рух і на в’їзд, і на виїзд залежно від поточної потреби. І тоді автобусу з туристами не доведеться вичікувати у черзі на кордоні. Щоб таке спрощення ефективно працювало і кожен турист відчув якісний рівень сервісу, міністерство пропонує туроператорам та перевізникам завчасно надавати інформацію про заплановані маршрути та поїздки організованих туристичних груп або офіційних делегацій.

Транспортні засоби, на яких туристи перетинатимуть кордон,  проходитимуть митні формальності у першу чергу, повідомляє прес-служба Міндоходів. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua