"У «Борисполі» затримали екс-голову Фонду держмайна"

11 серпня 2014

Екс-голову Фонду державного майна України затримали в аеропорту «Бориспіль» при спробі зійти на борт літака рейсом на Москву, передає УКРІНФОРМ з посиланням на  «Коментатор».

«Згідно з попередніми даними, отриманими кореспондентом інформаційного агентства «Коментатор» у Генеральній прокуратурі України, пану Рябченку інкримінується перевищення посадових повноважень, розтрата державних коштів в особливо великих розмірах, а також інша корупційна діяльність, через яку бюджет втратив понад 7 мільярдів доларів США» , – пише видання.

Ресурс також відзначає, що затримання відбувалося в VIP-залі аеропорту при декількох свідках. «Крім самого Рябченка, була затримана його коханка, також громадянка України. Згідно з інформацією джерела в ГПУ, Олександр Рябченко прибув до аеропорту без охорони і не чинив опору при затриманні. Наразі колишній голова ФДМУ дає свідчення. Причина, з якої Олександр Рябченко намагався залишити територію України за підробленими документами, з'ясовується», – додали в публікації.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua