На парковці в центрі Москви згоріли 13 елітних автомобілів, сумарна вартість яких перевищує 150 млн рублів, передає УКРІНФОРМ з посиланням на «Інтерфакс».

«Співробітники УВС Центрального округу Москви проводять перевірку за фактом займання декількох автомашин на парковці, розташованій у Оружейному провулку. За підсумками цієї перевірки, з урахуванням результатів пожежно-технічної експертизи, буде прийняте процесуальне рішення», - повідомив агентство начальник прес-служби ГУ МВС Росії по Москві Андрій Галіакберов.

Водночас, джерело «Інтерфаксу» в правоохоронних органах розповіло, що загальна вартість згорілих автомобілів перевищує 150 млн рублів.

За даними співрозмовника агентства, серед згорілих машин - вісім седанів і купе марок Rolls-Royce і Bentley останніх моделей, ціна кожного нового автомобіля сягає 20 млн рублів. Крім того, вогонь знищив Mercedes Gelandewagen AMG вартістю близько 8 млн рублів, Porsche Panamera приблизно за 7 млн рублів, Mercedes S-класу, ціна якого коливається від 4,5 до 12,3 млн рублів залежно від комплектації. Декілька машин згоріли настільки, що їх марку встановити практично неможливо. За попередніми даними, це також машини Mercedes і Porsche.