"У фільмі про анексію Криму Путін розповів, що міг застосувати ядерну зброю"

16 березня 2015

Поки увесь світ намагається зрозуміти, куди зник Володимир Путін, російське телебачення показало широко анонсований документальний фільм «Крим. Шлях на Батьківщину».

Зокрема, у стрічці російський президент у подробицях розповідає про те, як доправляли до Росії Віктора Януковича, як готували анексію Криму і навіть про те, що могли застосувати ядерну зброю.

«Чи означає те, що ви зараз говорите, що ми привели у бойову готовність наші ядерні сили?» – запитує автор фільму журналіст Андрій Кондрашов.

«Ми готові були це зробити. Я говорив з колегами і говорив їм прямо, що це наша історична територія, там живуть російські люди, вони опинилися у небезпеці, ми не можемо їх кинути», – відповідає російський президент.

Також Володимир Путін пояснив, що події на Майдані організували Сполучені Штати і саме вони «допомагали готувати націоналістів».

У Кремлі і далі твердять, що з президентом усе гаразд. На офіційному сайті зявляються фото його зустрічей із різними чиновниками, однак чимало журналістів вважає, що знімки було зроблено раніше.

Востаннє Путін зявився наживо перед камерами 5 березня, під час зустрічі з італійським премєром Матео Ренци.

На понеділок анонсовано зустріч Путіна із президентом Киргизстану у Санкт-Петербурзі.

Copyright © 2015 euronews 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua