"У фіналі Дитячого Євробачення-2014 Україна виступить восьмою"

10 листопада 2014

9 листопада відбулося офіційне відкриття дванадцятого Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2014, в результаті якого визначилися порядкові номери виступів представників усіх країн-учасниць. Цього року організатор ДПКЄ-2014 – мальтійський мовник PBS влаштував відкриття у літній резиденції президента у палаці Вердала Рабат (Verdala Palace Rabat). Офіційне відкриття нагадувало відкриття дорослого Євробачення. Представники всіх країн проходили до приміщення літньої резиденції по «червоною доріжкою» та отримали особисте привітання від виконавчого директора ДПКЄ Владислава Яковлева та продюсера шоу Антона Аттарда, представника мальтійського мовника PBS. Про це повідомляє прес-служба Першого.

Отже, після урочистого проходження червоною доріжкою всіх представників країн запрошували на сцену у порядку, визначеному на попередньому жеребкуванні 7 листопада. Першою визначила свою частину фіналу представниця Мальти Федеріка Фальцон. Україна витягувала прапорець з повідомленням частини виступу у фіналі передостанньою, п’ятнадцятою. Наші дівчата з тріо Sympho-Nick витягнули першу частину фіналу, а продюсери шоу присвоїли Україні номер 8. Таким чином, ніжна пісня «Spring will come» у виконанні тріо Sympho-Nick прозвучить у фіналі шоу під номером 8. Щодо першого та останнього номерів виступів у фіналі, то перший номер витягнула Надія Місякова з Білорусі, а останній – Юлія з Нідерландів.

Повний список порядкових номерів виступу країн виглядає так:

Білорусь

Болгарія

Сан-Марино

Хорватія

Кіпр

Грузія

Швеція

Україна

Словенія

Чорногорія

Італія

Вірменія

Росія

Сербія

Мальта

Нідерланди

Нагадуємо вам, що фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2014 відбудеться 15 листопада на Мальті. Україну представлятиме тріо Sympho-Nick з піснею «Spring will come». Пряму трансляцію фіналу дивіться на Першому Національному 15 листопада о 20:00!



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua