"У фіналі US OPEN зустрінуться Джокович і Надаль"

9 вересня 2013

Суперництво сербу Новаку Джоковичу у фіналі Відкритого чемпіонату США з тенісу у чоловічому одиночному розряді складе іспанець Рафаель Надаль, передає УНН.

Другий чоловічий півфінал на US OPEN різко контрастував за характером з першим матчем цього етапу Джокович-Вавринка. Надаль не зустрів гідного опору на корті ім. Артура Еша в особі француза Рішара Гаске і здобув перемогу у трьох сетах– 6:4, 7:6(7:1), 6:2.

Статистика демонструє цілковиту перевагу Надаля: співвідношення набраних очок 102-84, удари навиліт 35-26, невимушені помилки 24-32, подвійні помилки 1-4.

Отже, у понеділок у заключному матчі US OPEN зійдуться два найсильніші за рейтингом тенісисти планети, перший і другий номери Новак Джокович і Рафаель Надаль. Їхній матч стане повторенням нью-йоркського фіналу дворічної давнини. Того разу, до речі, останній в сезоні турнір з серії Великого шлему виграв Джокович.

Нагадаємо, що у сьогодні за перемогу в жіночому одиночному розряді також поборються дві лідерки світового рейтингу – американка Серена Вільямс та білоруска Вікторія Азаренка. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua