"У Києві на поминальні дні додатково виділять 369 одиниць транспорту"

25 квiтня 2013

СТОЛИЦЯ. Департамент транспортної інфраструктури виділив додаткову кількість транспорту для забезпечення перевезень пасажирів до міських кладовищ у період поминальних днів. Про це повідомила прес-служба КМДА.

Загалом для підвезення киян до кладовищ «Північне», «Південне», «Лісове», «Солом’янське», «Пуща-Водицьке», «Корчуватське», «Святошинське», «Мишоловське», «Пирогівське», «Совське», «Міське», «Байкове», «Дарницьке», «Позняківське», «Бортничанське», «Вигурівське», «Троєщинське», «Військове», а також до Державного історико-меморіального Лук’янівського заповідника додатково вийде на маршрути міста 369 одиниць наземного транспорту.

Для коригування роботи транспорту залежно від пасажиропотоку в місцях масового скупчення людей чергуватимуть відповідальні посадові особи.

Крім того, 12 травня з метою забезпечення безперебійного руху міського пасажирського транспорту загального користування буде заборонено паркування автотранспорту на вул. Електротехнічній та заїзд транспортних засобів на вул. Крайню, крім автобусів великої місткості та спецтранспорту.

Аби уникнути аварійних ситуацій та затримки пасажирського транспорту, рекомендовано відмінити 12 та 14 травня роботу ринків «Троєщина», «Фермер», ринків біля станції метро «Петрівка» («Речовий», «Книжковий», «Господарський»), «Деміївський» та «Ізюмський».

Перелік маршрутів
наземного пасажирського транспорту загального користування,
якими здійснюватимуться перевезення пасажирів у поминальні дні до міських кладовищ у 2013 році 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua