"У Москві оголошено траур за жертвами ДТП"

15 липня 2013

ЖАЛОБА. У Москві та Московській області у понеділок оголошено траур по жертвах автокатастрофи під Подольськом. Внаслідок зіткнення рейсового автобуса і «КАМАЗа» у суботу загинули 18 осіб, з них двоє дітей, ще більш як 60 пасажирів постраждали. У ДТП загинув також один українець, передає УКРІНФОРМ з посиланням на ІТАР-ТАСС.

По усьому московському регіону за рішенням т.в.о. мера столиці Сергія Собяніна і т.в.о. губернатора Підмосков'я Андрія Воробйова сьогодні спущені державні триколори, прапори міста і області, в усіх установах культури скасовані розважальні заходи.

Крім того, міські й обласні телеканали відмовляться у день жалоби від показу розважальних передач, а деякі – виключать зі свого ефіру і рекламу. Ряд клубів і ресторанів скоригували свої традиційні вечірні програми.

В усіх храмах російської столиці і Підмосков'я у неділю молилися за упокій загиблих і про здоров'я постраждалих. У медичних установах столиці і області залишаються 30 осіб. Вже пізнані тіла усіх 18 загиблих. Більшість з них – жителі Підмосков'я.

Напередодні десятки москвичів і жителів області принесли на місце трагедії квіти, дитячі іграшки і поминальні свічки.

За попередніми даними, в автокатастрофі винен водій вантажівки, що протаранила автобус. Шофер «КАМАЗа» тільки за цей рік сім разів притягувався до відповідальності за порушення правил дорожнього рухів, він не мав російських прав, а їздив за документами міжнародного зразка, виданими у Вірменії. Водій залишився живим, і зараз з ним працюють слідчі. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua