"У Пенітенціарної служби новий керівник"

7 серпня 2014

Міністр юстиції Павло Петренко представив колективу Державної пенітенціарної служби (ДПтС) України нового керівника Володимира Палагнюка, передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу відомства.

«7 серпня міністр юстиції Павло Петренко представив начальницькому складу відомства та структурних підрозділів апарату ДПтС України нового керівника Палагнюка Володимира Миколайовича», – йдеться у повідомленні.

Міністр зобов'язав Палагнюка «безвідкладно приступити до виконання посадових обов’язків» і  найближчим часом провести розширену колегію з метою аналізу стану справ у відомстві.

За словами Петренка, низка надзвичайних подій, що сталися останнім часом, є свідченням серйозних проблем в організації роботи всієї системи.

Напередодні Кабінет міністрів звільнив Сергія Старенького з посади голови ДПтС.

6 липня Старенького було тимчасово відсторонено від виконання службових обов'язків у зв'язку з втечею з-під варти екс-народного депутата Олександра Шепелєва, який підозрюється у скоєнні тяжких злочинів, зокрема, розкраданні коштів в особливо великих розмірах та організації умисного вбивства.

Старенький очолював пенітенціарне відомство з травня 2014 року. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua