"У повному обсязі Олімпіаду покаже «Перший» "

7 лютого 2014

7 лютого стартують XXII Зимові Олімпійські ігри. Не залишиться без баталій Сочі-2014 і українських уболівальник. В Україні офіційним транслятором є «Перший національний», передає УКРІНФОРМ з посиланням на вітчизняні ЗМІ. 

«Церемонію відкриття покаже «Перший» і телеканал «Інтер». Старт офіційної церемонії відкриття Олімпійських ігор о 18:14 (20:14 по Москві). Обидва телеканали покажуть церемонію у прямому ефірі», – йдеться у повідомленні.

 За повідомленнями «Першого», Олімпіада у Сочі буде показана у повному обсязі. Як мінімум, усі змагання за участю українських спортсменом будуть показані в прямому ефірі. Також глядачам обіцяють щоденну студію, де буде показаний огляд дня змагання, включення та репортажі з Сочі, а також коментарі експертів.

Права на обидва хокейні турніри, чоловічі та жіночі, викупив телеканал XSPORT, який покаже хокей у максимальному обсязі.

Також знімальні групи каналів XSPORT та «Інтер» робитимуть включення з Сочі, випуски новин та інтерв'ю зі спортсменами.

Це те, що стосується українських телеканалів. Телеканали групи НТВ і федеральні російські канали Росія і Росія 2 показуватимуть Олімпійські ігри. Більшість цих телеканалів доступна у мережах кабельних операторів України. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua