"У родині з Миколаєва оселилися Віра, Надія, Любов"

22 травня 2014

Днями велика родина Андрія Мокряка відзначила новосілля. Приводом для термінового надання їй нового житла стала приємна та радісна в житті родини подія — три місяці тому його дружина Аня народила одразу трьох дівчат. Традиційно, як для таких випадків, новонароджених назвали Віра, Надія та Любов. У подружжя є старша семирічна донечка, яка тепер допомагатиме мамі доглядати за молодшими сестричками. Пан Андрій розповів, що хотів синочка, але УЗД показало, що буде двійня дівчаток. Насправді народилося аж троє.

У щасливих батьків аж чотири донечки. Фото надане автором

Коли в місті з’явилася на світ перша в цьому році трійня, міська влада пообіцяла виділити подружжю квартиру. Річ у тім, що родина проживала просто в жахливих умовах. На 12 квадратних метрах житлової площі було прописано десятеро(!) людей. Тож в.о. міського голови Юрій Гранатуров, дізнавшись про такий факт, запевнив, що міська влада допоможе родині Мокряків отримати комфортне житло, яке відповідало б їхнім потребам.

Обіцянку було виконано. З міського житлового фонду багатодітній родині виділили простору трикімнатну квартиру, яка розташована на першому поверсі в одному зі спальних районів міста. Юрій Гранатуров урочисто вручив ключі від нової оселі, подарував добротну ванну та ковдру. Підтримали родину і керівники ДП «Зоря-Машпроект», де працює батько дівчаток. Він зазначив, що «у новій квартирі слід зробити ремонт». Нині доглядати за дітками подружжю допомагають родичі, бабуся та дідусь. Хоча малеча і не завдає багато клопоту, вночі дівчатка не плачуть: поїли — і знову сплять.

Керівництво міста взяло під опіку багатодітну родину та обіцяє й надалі допомагати в усьому.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua