"У Словенії презентують логотип ЄвроБаскет 2015"

20 вересня 2013

Презентація логотипу відбудеться 22 вересня на головній баскетбольній арені  Словенії Stožice (м. Любляна), за кілька годин до фінального матчу Чемпіонату Європи з баскетболу 2013 року.

У прес-конференції з нагоди презентації логотипу також візьмуть участь в.о. президента ФІБА Європа Сіріель Куманс, генеральний секретар ФІБА Європа Каміл Новак, президент Федерації баскетболу України Олександр Волков, директор турніру ЄвроБаскет 2015 Маркіян Лубківський. Учасники заходу також розкажуть про плани щодо проведення ЄвроБаскету 2015 в Україні.

Церемонія передачі естафети від організаторів турніру 2013 року – організаторам ЄвроБаскету 2015 пройде в перерві матчу за 3-тє місце цьогорічного чемпіонату. В церемонії візьмуть участь Каміл Новак, Олександр Вілкул, Олександр Волков, а також посол турніру ЄвроБаскет 2013 Радослав Нестерович.

ДОВІДКА. ЄвроБаскет 2013 – це 38-й Чемпіонат Європи з баскетболу,  проходить з 4 по 22 вересня у  Словенії. У ньому беруть участь 24 національні збірні, розділені на 4 групи. Попередній раунд ЄвроБаскету пройшов в містах Єсеніце, Копер, Любляні та Цельє, завершальний раунд проходить у Любляні на арені Stožice.

Українська збірна вперше в своїй історії вийшла в другий та чверть-фінальний раунди ЄвроБаскету. Крім України, в чверть-фінал вийшли  Сербія, Іспанія, Словенія, Франція, Литва, Хорватія та Італія.

Фінальний турнір чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року відбудеться в шести українських містах – Києві, Харкові, Львові, Донецьку, Дніпропетровську та Одесі. У турнірі візьмуть участь команди з 24 країн Європи, які протягом 20 днів зіграють 90 матчів. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua