"У США премією «Еммі» нагородили кращі телесеріали року"

23 вересня 2013

В Лос-Анджелесі пройшла церемонія вручення премії «Еммі», яку дають за здобутки на ниві телебачення. Найбільше нагород зібрав американський кабельний канал HBO, відомий своїми телесеріалами.

Однак в найкращим серіалом прогнозовано визнали кримінальну драму «Пуститися берега» виробництва каналу AMC. Головний герой – хворий на рак вчитель хімії, що займається виготовленням наркотиків заради забезпечення майбутнього своєї сім’ї.

Нагороду за найкращу жіночу роль отримала Клер Дейнс за роботу у серіалі у жанрі психологічного трилера «Чужий серед своїх». Там вона зіграла агента ЦРУ.

За найуспішнішу чоловічу роль відзначили Джеффа Деніелса, який зіграв у фільмі «Ньюзрум», що розповідає про трудові будні новинних тележурналістів.

Також на церемонії вручення «Еммі» вшанували пам’ять зірки серіалу «Клан Сопрано» – актора Джеймса Ґандольфіні, який пішов з життя у червні.

Найкращим фільмом визнали роботу Стівена Содеберга «За канделябрами» із Майклом Даґласом у головній ролі. У ньому Даґлас грає реального персонажа – відомого піаніста Лібераче, який мав звичку виступати із канделябрами на роялі.

Copyright © 2013 euronews 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua