"У Сумах з’явилася фестивальна алея"

Олександр ВЕРТІЛЬ
24 квiтня 2013

ІНІЦІАТИВА. З добрим починанням виступили учасники чергового Міжнародного фестивалю авторської пісні та пісенної поезії «Булат», що пройшов у Сумах. По закінченні святкових концертів співаки й поети висадили в міському парку імені Івана Кожедуба молоді дерева, започаткувавши таким чином фестивальну алею.

 Як розповів директор благодійного фонду «За чисте місто» Сергій Малюк, подібна ініціатива цінна для слобожанського обласного центру. Адже в ньому знайшли постійну прописку кілька культурно-мистецьких фестивалів, учасники яких відтепер матимуть змогу долучитися до формування нової алеї. Навіть за мінімальними підрахунками, через якийсь десяток років можна буде помилуватися й відпочити в затінку дерев, що зазеленіють у центральному парку міста.

До слова, цього року фестиваль зібрав понад 200 учасників із 38 міст 7 країн світу. Є певна цифрова символіка в тому, що Україну представляли митці 25 міст. Протягом чотирьох днів вони дали концерти для сумчан, провели різні конкурси, а головне — поспілкувалися з шанувальниками своїх творів.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua