"У Вінниці відзначили волонтерів"

Олег ЧЕБАН
11 червня 2015

Нещодавно вінницька міська влада відзначила найактивніших волонтерів. «Без підтримки українського народу, насамперед без активної позиції волонтерів українська армія не була б такою, якою є. Із великою пошаною ставлюся до людей, які займають активну життєву позицію, витрачають кошти, здоров’я, час, енергію і допомагають нашим хлопцям у зоні АТО», — зазначив виконуючий обов’язки Вінницького міського голови Сергій Моргунов.

Волонтерам вручили грамоти та грошові премії. Серед нагороджених — Віктор Котішевський та Костянтин Чернюк, які спільно з волонтерською групою відправили в АТО 10 автомобілів, 5 з яких — швидкої допомоги. Відзначили й волонтера Оксану Бугу, яка організувала збирання та відправлення вантажів у зону АТО. У домашніх умовах, за активної допомоги рідних вона за власною рецептурою виготовляла сухі борщі для військових, а потім долучила до справи їдальню Вінницького технічного університету.

Міська громада дбає і про сім’ї військових. Так, торік міська рада запровадила матеріальну допомогу обсягом 25 тисяч гривень для вінничан — воїнів АТО, які зазнали поранень, і сім’ям загиблих вінничан, які воювали на сході, — 100 тисяч гривень. Цього року таку допомогу отримали 13 родин загиблих та 38 поранених. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua