"Учні долучилися до акції «Зігрій героя»"

Олена ІВАШКО
19 грудня 2014

Миколаївські школярі підтримують наших бійців, які перебувають на сході країни. Вже традиційними стали проведення благодійних ярмарків — учні власними руками створюють іграшки, прикраси, листівки. Це не лише вияв творчості, а й демонстрація активної громадянської позиції молодого покоління. У Миколаївському муніципальному колегіумі вже не вперше проводять благодійний ярмарок, приурочений до Дня Святого Миколая та Новорічних свят. Але цього року учні підтримали акцію «Зігрій героя». Усі кошти, виручені за свої творчі вироби, школярі спрямують на підтримку армії, адже нашим солдатам, які перебувають на передовій, вкрай необхідні теплі речі. На цей час учні колегіуму зібрали 1360 гривень.

Виручені кошти за свої вироби учні направляють на допомогу армії. Фото надане автором

Таку акцію школярів підтримала заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська: «Мені особливо приємно, що різні за віком діти об’єдналися у творчому пошуку й створюють красу, яка нікого не залишає байдужим. У моєму кабінеті з’явилася лялька-мотанка як символ українських традицій та історії нашого народу. Найголовніше, що такі акції об’єднують миколаївців у єдиній спільній меті — допомогти нашим героям, які перебувають на сході країни. Наша підтримка їм дуже потрібна».

На цьому акція «Зігрій героя» не завершується. Миколаївці та гості міста взяли участь у ярмарку на головній площі міста, де змогли придбати декоративні прикраси, національну символіку, вироби ручної роботи та ласощі. Саме так кожен мав змогу зробити внесок у спільну справу для допомоги українській армії. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua