"Учні працюють нарівні з професіоналами"

29 серпня 2013

Найкращими серед закладів профтехосвіти визнано Катюжанське вище професійне училище  та Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму.

«Європейська освіта — європейський сервіс» — гасло працівників та учнів знаного в Україні та за її межами навчального закладу — Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму.

Училище є дійсним членом Асоціації кулінарів України, Асоціації навчально-тренувальних фірм «Централь», щорічним учасником Всеукраїнського конкурсу офіціантів, чемпіонату з кулінарного мистецтва в рамках виставки «Ресторан Експо Україна», міжнародного конкурсу юніорів «Кращий кухар» та міжнародних ярмарків навчально-тренувальних фірм. Окрім цього, активно співпрацює з навчальними закладами Італії, Франції, Польщі та Кіпру.

Державний навчальний заклад «Катюжанське вище професійне училище»  Вишгородського району Київської області має два відділення: кулінарії і сервісу та  механізації і транспорту.

Навчальний заклад є самодостатнім, бо за рахунок виробничої діяльності зароблені спеціальні кошти використовуються для оновлення матеріально-технічної бази та застосування новітніх технологій в навчальному процесі. 

Настанови майстра допомагають у професійному  зростанні



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua