"Україна відновлює кораблі, виведені з Криму"

2 червня 2014

Військово-Морські Сили Збройних Сил України приступили до відновлення боєготовності кораблів, передислокованих з Криму до Одеси і Миколаєва.

Командувач ВМС України контр-адмірал Сергій Гайдук під час зборів керівного складу національного флоту зазначив, що кораблі та військові частини планомірно нарощують інтенсивність своєї діяльності, почався процес відновлення технічної готовності виведених з Криму кораблів, катерів і суден, літальних апаратів морської авіації, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Завдання виходу в море одночасно виконували 9 кораблів, катерів і суден, здійснювали польоти літальні апарати морської авіації. Досить швидкими темпами відбувається бойова злагодженість підрозділів військ берегової оборони», – вказав контр-адмірал.

За його твердженням, для відновлення боєготовності ВМС виділяються всі необхідні кошти, що дозволить в короткий час відновити технічну готовність кораблів і суден.

«Зараз, в умовах, коли для потреб флоту виділяються належні обсяги паливно-мастильних матеріалів, є унікальна можливість для тренувань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду», – сказав командувач ВМС Збройних Сил України. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua