НА ШИРОКУ НОГУ. В Україні днями продали найдорожчий у країні iPhone 4S (остання модель гаджета), інкрустований діамантами вартістю 240 тисяч гривень.

Дорогий апарат покритий золотом і створений на замовлення українця за участю відомого ювелірного ательє.

Продавці айфонів кажуть: останнім часом в країні намітилася мода на ексклюзивні моделі цих апаратів. «Ця ціна 240 тисяч гривень. мене абсолютно не дивує, - каже адміністратор одного зі столичних магазинів з продажу iPhone. - Можна спокійно зробити таку інкрустацію, що він потягне на $ 300 тисяч. Популярність смартфонів зростає, збільшуються і продажі. В середньому по Києву 4S коштує від 7 тисяч гривень.».

Значно дешевший за такий апарат, продавці iPhone пропонують лімітовані гаджети, корпуси яких обтягнуті шкірою страуса, ската або змії. Оздоблення смартфонів проводиться за кордоном. Компанії-продавці стверджують, що в моді лише ексклюзивні апарати. Наприклад, у депутатів користуються великим попитом IPhone із зображенням тризуба замість звичайного «яблучка». А ось один з подарункових гаджетів для одного з архієпископів був прикрашений образом Божої Матері.

 PБК- Україна