"Українки виграли турнір розвитку УЄФА"

Оксана ГОЛОВКО
28 квiтня 2015

Молодіжна збірна України WU-18 здобула перемогу на Турнірі розвитку УЄФА, що проходив цього тижня у Литві. У матчі третього грального дня команда Наталії Зінченко розгромила однолітків із Фарерських островів з рахунком 4:0 (по два голи на рахунку Рубан (22, 48) і Перевізник (26, 43)) та посіла підсумкове перше місце.

Українки дуже ретельно готувалися до вирішальної гри з командою Фарерських островів. До цього зобов’язувало турнірне становище: «синьо-жовті» після двох турів з шістьома очками лідирували, а Фарерська збірна відставала від нашої команди лише на один пункт.

Керманич збірної України обрала на цю гру найоптимальніший нині склад. До основи повернулися Полюхович, яка відновилася після травмування, а також Кислова, Матвіїшин і Назаренко.

— У нас фактично зібралася нова команда після еліт-раунду в Німеччині. Потрібно було подивитися на нових дівчат у грі, та ще й створити якусь командну гру. Суперники мають хороші колективи, які нав’язували нам боротьбу в кожному матчі.

У відбірних матчах, безумовно, буде складніше, але ми побачили, над чим потрібно працювати. У нас ще є дівчата, які залишилися в Україні. Вони тільки підсилять гру нашої команди. Дамо гравцям завдання: поки не буде зборів національної команди, зібратися і одразу готуватися до вересневих змагань, зазначила тренер переможців Наталія Зінченко в коментарі офіційному сайтові ФФУ.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua