"Українські спортсмени зібрали 200 тисяч гривень на потреби української армії"

8 вересня 2014

Відомі атлети, а також журналісти взяли участь у благодійному аукціоні на підтримку української армії, зібравши 200 тисяч гривень, які передали в столичний військовий госпіталь і волонтерам в зоні АТО.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Обозреватель".

«Першою свою золоту медаль виставила на аукціон заслужений майстер спорту з художньої гімнастики Наталія Годунко. До акції також приєдналися чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, переможниця європейської першості з пауерліфтингу Тетяна Фролова, володар Кубка світу з волейболу Павло Воронков, олімпійський чемпіон з веслування Сергій Нагорний, голкіпер київського «Динамо» В'ячеслав Кернозенко», – каже куратор аукціону Матвій Бєлосорочкін.

Тим часом фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» передало в госпіталь МВС України партію ліків на суму 200 тисяч гривень.

Сьогодні генеральний директор команди боксерів «Українські отамани» Дмитро Гайструк передав на аукціон рукавички олімпійського чемпіона Олександра Усика з автографом боксера, а також срібну медаль за друге командне місце в третьому сезоні World Series Boxing. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua