"Укрзалізниці визначено аудитора"

15 квiтня 2015

Переможцем конкурсних торгів Укрзалізниці щодо закупівлі аудиторських послуг за міжнародними стандартами фінансової звітності стало ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги».

Про це повідомив конкурсний комітет під час онлайн-трансляції визначення переможця торгів. ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги» набрало максимальну кількість балів. Серед критеріїв оцінки пакету документів — вартість, якість виконання та умови надання послуг. Документи днями будуть оприлюднені на офіційному порталі державних закупівель.

Прес-служба державної адміністрації залізничного транспорту нагадує, що учасниками торгів були дві компанії: ТОВ Аудиторська фірма «ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)», яка оцінила свої аудиторські послуги в 25 мільйонів гривень з ПДВ, та ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги», комерційна пропозиція якого становила 19,8 мільйона гривень з ПДВ.

Конкурс проводився з метою отримання аудиторських звітів щодо зведеної фінансової звітності Укрзалізниці за 2014 і 2015 роки та щодо огляду проміжної скороченої зведеної фінансової звітності за І півріччя 2015 року. А також для підтвердження фінансових коефіцієнтів, розрахованих Укрзалізницею відповідно до умов кредитних договорів, укладених замовником з банками-кредиторами, станом на 31.12.2014, 30.06.2015 та 31.12.2015 роки.

Відділ новин
«Урядового кур’єра» 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua