"Укрзалізниця підключилася до Єдиного порталу повідомлень викривачів НАЗК"

22 березня

Укрзалізниця в рамках впровадження антикорупційних механізмів підключилась до Єдиного порталу повідомлень викривачів Національного агентства з питань запобігання корупції. Це захищена система, за допомогою якої можна швидко та зручно подати повідомлення про корупцію, контролювати стан і результати його розгляду, отримати інформацію про статус викривача. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

«Посилюємо боротьбу з корупцією та у тісній співпраці з НАЗК надаємо важливий інструмент – можливість для кожного громадянина, для працівників залізниці швидко і, головне, захищено повідомити про факти корупційних дій на об’єктах залізничного транспорту. Укрзалізниця декларує нульову толерантність до будь-яких корупційних проявів і робить усе для їх викорінення», – наголосила директор Антикорупційного офісу АТ «Укрзалізниця» Юлія Азаріна.

Щоб подати повідомлення, необхідно:

Після завершення всіх дій заявник отримує унікальний ідентифікатор, за допомогою якого можна перевіряти статус повідомлення, набуття статусу викривача та права користування правами та гарантіями викривача в разі набуття такого статусу.

Важливим фактором є те, що портал гарантує заявникам дотримання умов анонімності та конфіденційності, надійний захист персональних даних.

Нагадаємо, що Укрзалізниця завершила побудову антикорупційної інфраструктури. Вона забезпечить ефективні механізми та запобіжники для ліквідації та унеможливлення будь-яких проявів неправомірних дій.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua