СОЦЗАХИСТ

Учора відбулося підписання Галузевої угоди між Міністерством соціальної політики та профспілками працівників соціальної сфери і працівників державних установ на 2011-2013 роки. Сторони представляли віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, голова Профспілки працівників соціальної сфери Володимир Тьоткін і голова Профспілки державних установ Тетяна Нікітіна.

За словами Сергія Тігіпка, укладення угоди є надзвичайно важливою подією. Адже положення цього документа спрямовані на посилення соціального захисту працівників соціальної сфери та державних установ соціальної сфери, підвищення ефективності праці, удосконалення організації та оплати праці, створення безпечних і нешкідливих умов праці та поліпшення медико-соціальної допомоги, забезпечення соціальних гарантій працівникам, запобігання трудовим конфліктам.

"Цей документ є результатом наполегливої праці та пошуку компромісних рішень. Я маю надію, що і в майбутньому ми також будемо знаходити порозуміння, бо турбота про людей -це наша основна мета. Тепер головне - забезпечити реалізацію взятих зобов'язань. Це - наше спільне завдання", - цитує слова віце-прем'єра його прес-служба.