"Уряд опікується проблемами переселенців"

15 травня 2015

Понад 830 тисяч людей зі Cходу України за допомогою урядової програми тимчасово переїхали в безпечні регіони держави.

Створений урядом України Міжвідомчий штаб наразі розмістив понад 830 тисяч осіб з Донецької і Луганської областей в інших регіонах країни. Відділення Міжвідомчого штабу працюють у цілодобовому режимі, аби вирішувати нагальні проблеми з переміщення та соціального забезпечення громадян, що були змушені залишити свої домівки на Сході України через дії  проросійських терористів.

На сьогодні, завдяки роботі Міжвідомчого координаційного штабу та регіональних штабів до інших регіонів України було переселено 830 тисяч осіб з окремих територій Донецької та Луганської областей. В уряді України наголошують, що влада робить все, щоб кожна людина, яка звернулася за допомогою, її отримувала.

Всього, станом на 14 травня взято на облік понад 1 мільйон 200 тисяч переміщених осіб з окремих територій Донбасу і тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим. Понад 300 тисяч сімей, які звернулися до органів соціального захисту, отримують грошову допомогу від держави.

Всю необхідну інформацію громадяни отримують на спеціально створеному  ресурсі для внутрішньо переміщених осіб vpo.gov.ua.

Прес-служба Кабінету Міністрів України 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua