"Успіх залежить від порозуміння"

19 грудня 2014

Із делегацією Атлантичної ради США зустрівся віце-прем’єр-міністр — міністр культури В’ячеслав Кириленко. Сторони обговорили механізми координації зусиль щодо формування позитивного іміджу України в світі й напрями потенційної співпраці між Атлантичною радою та українським урядом у сфері культури. Особливу увагу приділено механізмам посилення ефективності реформ, запланованих Кабінетом Міністрів.

Член делегації Джон Хербст наголосив, що недавнє схвалення Конгресом США проекту «Акт на підтримку свободи в Україні» відображає позицію громадянського суспільства США, і висловив сподівання, що проект незабаром набуде чинності, повідомляє прес-служба віце-прем’єра.

В’ячеслав Кириленко поінформував про плани уряду з децентралізації фінансування державних видатків, зменшення податкового тиску на роботодавців і скорочення державного апарату. Урядовець підкреслив, що результативність реформ безпосередньо залежатиме від співпраці й координації зусиль між Кабінетом Міністрів, Верховною Радою та Президентом.

«Частину реформ ми зможемо провести лише синхронно з відповідними конституційними змінами. Важливо зрозуміти, що йдеться не про політичну репутацію будь-кого з урядовців, а про збереження української державності та нашу європейську перспективу», — наголосив В’ячеслав Кириленко.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua