"В Україну приїхав ŠKODA Rapid"

26 березня 2013

АВТОПРОМ

Відбулася офіційна презентація нової моделі авто, яка завдяки високим технічним характеристикам може стати лідером у класі компактних автомобілів

Компанія «Єврокар» представила ŠKODA Rapid в Україні, якому належить встановити нові стандарти в класі компактних автомобілів. Rapid перебуває в сегменті між моделями Fabia і новим поколінням Octavia.

«ŠKODA Rapid — це перший серійний автомобіль, що втілює новий дизайн марки. З першого погляду Rapid відображає основну ідею ŠKODA: ідеальні пропорції, інноваційність та емоційність», — говорить генеральний директор ТОВ «Єврокар» Марина Яковлева. «У порівнянні з конкурентами Rapid пропонує максимальний рівень функціональності завдяки кузову ліфтбек. Власники цієї моделі належно оцінять раціональні рішення, новітні технології, економічність і високий рівень безпеки», — додає вона.

ŠKODA Rapid продемонстрував найвищі оцінки рівня безпеки згідно з тестом Euro NCAP. У ході краш-тесту Euro NCAP ŠKODA Rapid отримав максимальну кількість балів за захист дорослих пасажирів і дітей. П’ять зірок були присуджені ŠKODA Rapid за допоміжні системи безпеки.

Інтер’єр автомобіля — яскравий приклад ергономіки просторого салону, притаманного ŠKODA. Інтелектуальність дизайну, підкреслена кожним елементом, втілена в рекордній місткості для задніх пасажирів і рекордному багажному відділенні (550 літрів). При стандартних для свого класу габаритах (довжина - 4, 48 м, ширина - 1,71 м, висота — 1,46 м) в автомобілі можуть зручно і комфортно розміщуватися до 5 чоловік. Вартість ŠKODA Rapid в комплектації Active з двигуном MPI 75 к.с. становить від 122 810 грн.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua