"Василеві Туглуку — 60!"

2 липня 2013

ВІНШУЄМО ЮВІЛЯРА. Про нього можна сказати так: «Упродовж трудового шляху працювати довелося на багатьох посадах, проте скрізь не без успіху». Робота ж ця була пов’язана не з бюрократичними мурами, які колись оточували нас мало не з усіх боків, а саме з обраним колись і на все життя фахом, — журналістикою.

У це мало віриться, та сьогодні наш колега Василь Туглук відзначає 60-річний ювілей. Втім, глибині проникнення його гострого розуму, вмінню аналізувати будь-які найскладніші перипетії багатогранного буття у купі з іронічним переосмисленням побаченого можуть позаздрити навіть набагато молодші й спритніші колеги.

Журналіст не може відбутися без трьох речей: гострого зору, правильного сприйняття життя і швидкого пера. Не даремно Василеві Юрійовичу доручають чи не найскладніші ділянки роботи. Оскільки просто викласти на папері певний набір думок чи донести до читача побачене –– не в його стилі. Охопити весь спектр проблеми, узріти в корінь, докопатися до істини — ось на яких засадах засноване професійне кредо Василя Туглука.

Не буде перебільшенням сказати, що до всіх актуальних тем, пов’язаних із економічним життям країни, проблемами на зовнішніх ринках, захистом інтересів і великих виробників, і прав пересічної людини, наш колега ставиться, наче до свої власних. Чи то болюче для країни газове питання, чи торговельні війни, чи журналістське розслідування — йому все до снаги.

Та й у повсякденному житті Юрійович, як зазвичай називають його колеги, користується заслуженою повагою в колективі. Можливо, іноді різкість його характеристик і викликає в декого певне неприйняття, однак справедливість і мудрість завжди беруть гору над амбіціями й дрібницями життя.

Тож цього дня бажаємо Василеві Юрійовичу хоч і традиційного в таких випадках, але так потрібного для здійснення задуманого, — здоров’я, а також легкого пера і нових гострих тем!

З повагою, урядовокур’єрці 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua