ЗДОРОВ’Я. Фахівці розповіли, за допомогою яких продуктів харчування можна підвищити імунітет, інформує ICTV.

Часник. Володіє сильними антибактеріальними властивостями, здатними запобігти інфекційні захворювання, в тому числі, грипу завдяки фітонцидам.

Імбир. Містить антиоксиданти і володіє бактерицидними властивостями. Допомагає зігрітися. Крім того, імбирний чай стимулює обмін речовин, допомагає схуднути.

Морква. Містить велику кількість бета-каротину, що зміцнює оборону організму проти бактерій і вірусів.

Брокколі. Містить вітаміни і антиоксиданти, які захищають організм від раку, знижують ризик серцевого нападу, мають омолоджуючий ефект.

Чай. Речовини в чорному і зеленому чаї підсилюють імунну систему.