"Вирішальний тиждень для реформ"

16 грудня 2014

Ухвалення Програми діяльності уряду демонструє єдність, яка нині вкрай потрібна Україні. Про це сказав Президент Петро Порошенко під час зустрічі з Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком і Головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом.

Глава держави наголосив, що під час нещодавніх закордонних візитів він переконався, наскільки на сьогодні є великою підтримка України у світі і високий рівень очікувань того, що має продемонструвати наша держава найближчим часом.

Як передає слова Президента його прес-служба, поточний тиждень буде вирішальним щодо ухвалення законопроектів, які супроводжуватимуть реформи і формуватимуть бюджетний процес. «Це стосується і першочергових видатків, податкових новацій, дерегуляції і відповідних змін до Бюджетного кодексу. Потрібно також внести законодавчі зміни і прийняти відповідні постанови уряду для надання гуманітарної допомоги українцям, які залишилися на окупованій території. Саме це вимагає від нас чітких і скоординованих дій», — наголосив Петро Порошенко.

Він також повідомив, що на найближчому засіданні РНБО потрібно розглянути найважливіші статті бюджету, які стосуються оборони і реалізації пріоритетів (вони постають у зв’язку із ситуацією на Донбасі).

У зустрічі також взяли участь Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін і Голова Верховної Ради VII скликання народний депутат Олександр Турчинов.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua