"Вітання Миколи Азарова колективу «Урядового кур’єра»"

27 червня 2013

Шановні друзі!

Від імені Уряду та від себе особисто щиро вітаю колектив «Урядового кур’єра» з  виходом ювілейного,  п’ятитисячного,  номера газети.

Кругле число є доброю нагодою оцінити пройдений шлях, згадати тих, хто понад двадцять років  день у день творив часопис, перетворивши  невеликий інформаційний вісник  на одне з наймасовіших популярних видань, яке міцніло і розвивалося разом з  Українською державою. 

Сьогодні свої думки Вам довіряє влада,  політики, вчені, літератори, а Ви виносите їх на суд читачів, не  ховаючись  за  офіційним статусом газети  пишете про наболіле. Саме така журналістика допомагає державотворенню, дає відповіді на найгостріші питання сьогодення і викликає повагу громадян.

Спасибі Вам за неупереджене, об’єктивне висвітлення роботи Уряду, адже виважене слово завжди цінувалося високо. Тож у  цей знаковий  для колективу день висловлюю Вам слова вдячності за високий професіоналізм, відданість справі, відкритість, безкомпромісність, наполегливість і невтомний пошук.

Щиро бажаю колективу редакції газети «Урядовий кур’єр»  підкорити ще не одну вершину, не дивлячись на наступ цифрової преси  випустити ще не одну тисячу номерів друкованого видання.

А всім урядовокур’єрцям міцного здоров’я, тепла, злагоди, родинного затишку, поваги і вірних друзів. Нехай невичерпними будуть Ваші талант і працелюбність, а в редакційних стінах панує  Об’єктивність, Відповідальність і Творчість.

З повагою

Прем’єр-міністр України
Микола АЗАРОВ



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua