"Вітаємо вибір німецького народу"

25 вересня 2013

Президент Віктор Янукович привітав Федерального канцлера Німеччини Ангелу Меркель з перемогою очолюваної нею політичної сили на виборах до Бундестагу.

«Досягнутий успіх став переконливим свідченням високої підтримки німецьким суспільством вашої діяльності на чолі уряду ФРН та політики реформ, яка спрямована на забезпечення сталого економічного розвитку на благо німецького народу та Об’єднаної Європи», — йдеться у вітанні глави Української держави.

Президент висловив упевненість, що традиційні відносини дружби і взаємоповаги між Україною та Німеччиною і надалі плідно розвиватимуться як на двосторонньому рівні, так і в рамках багатосторонньої взаємодії.

«Очікую, що на саміті ініціативи «Східне партнерство» в листопаді цього року ми підпишемо Угоду про асоціацію між Україною та ЄС та спільно започаткуємо новий етап у наближенні України до Європейської спільноти», — наголосив Віктор Янукович

Глава держави побажав Ангелі Меркель міцного здоров’я, невичерпної енергії та подальших успіхів у відповідальній державній діяльності, повідомляє прес-служба Президента.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua