"Влада виступає за відвертий діалог"

16 липня 2014

Розвиток людського капіталу — один із найважливіших пріоритетів, які стоять перед Міністерством економічного розвитку і торгівлі. Тому відомство використовуватиме свої можливості для того, щоб це пріоритетне завдання було виконано. Важлива запорука цього — налагодження відкритого соціального діалогу. Про це йшлося під час зустрічі міністра економічного розвитку і торгівлі України Павла Шеремети з представниками Федерації профспілок України.

«Мені важливо було почути ваше бачення. Людський капітал ми ставимо — як пріоритет. Я думаю, що якраз під час цієї розмови ми чіткіше зможемо визначити, що повинно бути зроблено», — сказав Павло Шеремета.

Як було наголошено, профспілки ініціювали зустріч для того, щоб проблемні питання, які виникають, вирішувалися безконфліктно, шляхом переговорів і консультацій. Адже профспілкові організації займаються економічними і соціальними питаннями, які є віддзеркаленням тієї роботи, що здійснюється державними органами і роботодавцями, повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Саме для врегулювання позицій усіх зацікавлених сторін, виокремлення і мінімізації больових точок і необхідні такі зустрічі, зазначили присутні. Серед значного пласту соціально-важливих питань, запропонованих для обговорення, зокрема йшлося і про зайнятість населення, заробітну плату, збереження та розвиток трудових ресурсів, оподаткування, євроінтеграцію, тендерні закупівлі, розвиток внутрішнього ринку й технічне переоснащення промислових підприємств. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua