"Влада зацікавлена в об’єктивності"

РОЗСЛІДУВАННЯ
22 травня 2014

Розв’язання соціально-побутових та інших проблем родичів людей, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, які відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, було в центрі уваги спеціальної наради під головуванням першого віце-прем’єр-міністра Віталія Яреми.

Захід відбувся за участі ініціативної групи родичів загиблих, представників Генпрокуратури, МВС, Мінсоцполітики, Мінекономрозвитку, Мінфіну, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства освіти і науки та Мін’юсту.

Члени сімей загиблих передовсім порушили питання соціального забезпечення й розслідування кримінальних справ. «Керівництво держави, яке прийшло до влади після подій на Майдані, зацікавлене в об’єктивному розслідуванні справи», — відповів присутнім Віталій Ярема.

Окремо він повідомив, що соціальні виплати, які родини загиблих повинні отримати згідно з постановою уряду, почнуть виплачувати вже до кінця цього тижня.

Як передає слова першого віце-прем’єра його прес-служба, нинішня зустріч дала відповіді на багато запитань. Тому він сподівається на швидке розв’язання всіх минулих організаційних проблем. Віталій Ярема виступив з ініціативою провести через місяць зустріч з участю всіх родин загиблих та широкого кола представників уряду для обговорення досягнутих результатів. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua