"Володимир Кличко висловив співчуття родині Коррі Сандерса"

24 вересня 2012

ВТРАТА. Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO, IBF, IBO, The Ring і WBA Володимир Кличко висловив співчуття родині загиблого боксера Коррі Сандерса, передає УНН з посиланням на німецьке видання Die Welt.

«Це неймовірно. Коррі Сандерс був для Віталія та мене завжди справедливим спортсменом і чудовою людиною. Я співчуваю його сім'ї», – сказав Володимир Кличко німецькому виданню «Bild», щойно він під час перебування на Октоберфесті в Мюнхені дізнався трагічну новину про загибель південноафриканського боксера. В.Кличко також додав: «Він був справедливим супротивником. Він втішив мене і сказав мені після бою: «Так буває, сьогодні не твій день. Ти молодий, ти повернешся». Але матч-реванш між Володимиром Кличком і Коррі Сандерсом так ніколи і не відбувся.

Нагадаємо, учора, 23 вересня 2012 року, південноафриканський боксер був смертельно поранений під час пограбування ресторану, у якому відпочивав К.Сандерс. Куля влучила боксерові у живіт, лікарі не змогли врятувати його життя.

Довідка. Коррі Сандерс провів на професійному рингу 46 боїв і здобув 42 перемоги (з них 31 нокаутом). Чотири рази боксер зазнавав поразки. Він завершив кар’єру у 2008 році.

8 березня 2003 року Коррі Сандерс здобув у другому раунді перемогу технічним нокаутом у бою з українським боксером Володимиром Кличком. 24 квітня 2004 року в бою під назвою «Брат за брата» Віталій Кличко нокаутував Сандерса у восьмому раунді. Після цієї поразки до колишніх вершин південноафриканський боксер уже не повернувся. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua