ФУТБОЛ. Екс-динамівці Олег Кузнєцов і Олександр Мелащенко, а також колишній хавбек «Карпат» Сергій Мізін та екс-півзахисник ЦСКА Едуард Цихмейструк поділилися своїми очікуваннями від матчу «Ворскла»» – «Стандард» в рамках 4-го туру групового етапу Ліги Європи, повідомляє ТСН.

Всі чотири експерти передрікають «Ворсклі» першу перемогу в групі В над лідируючим в квартеті бельгійським «Стандардом».

Едуард Цихмейструк думає, що Микола Павлов зробить ставку саме на оборону (і ставка ця зіграє), а в атаці ворсклянам вдасться забити необхідний м’яч. З ним згодні й інші, лише Олег Кузнєцов прогнозує господарям поля пропущений м’яч, але два забитих у відповідь.

Так, на думку фахівців, «Ворскла» повинна взяти верх саме завдяки належному психологічному настрою і правильній підготовці до гри, а також бійцівським якостям підопічних Павлова і відмінній підтримці з боку вболівальників.

Експерти впевнені, що не завадить перемозі і певна фізична втома у світлі дещо незвичного для «Ворскли» щільного графіку виступів.