"Яценюк розпорядився звільнити заступника голови Мінрегіону Ісаєнка"

14 сiчня 2015

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк розпорядився звільнити заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Дмитра Ісаєнка за незаконне отримання статусу учасника антитерористичної операції.

Про це прем'єр-міністр України Арсенія Яценюк заявив сьогодні під час засідання Кабінету міністрів України, повідомляє iPress з посиланням на "РБК-Україна".

«Я як прем'єр-міністр роблю подання про звільнення заступника міністра Ісаєнка із займаної посади. Прошу всіх міністрів дуже ретельно вивчати всі матеріали, які йдуть на комісію (яка надає статус учасника бойових дій) і залучити до роботи комісії як представників засобів масової інформації, так і представників громадськості», - заявив Яценюк.

Вчора під час засідання Ради група народних депутатів змусила Ісаєнка відмовитись від статусу учасника АТО прямо в сесійній залі.

Зазначимо, що посаду заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитро Ісаєнко займає ще з 23 грудня 2010 року.

Цей чиновник, який за часів Януковича забезпечував аферу з Гостинним двором, ще донедавна відповідав за вибудування лінії оборони від російських військ.

Як повідомляв iPress.ua у Міністерстві Юстиції нещодавно з'ясували, що понад 200 осіб отримали статус учасників АТО, хоча не брали участі в бойових діях на сході України. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua