"Якісну систему везуть нові «коні»"

Олег ЧЕБАН
21 серпня 2014

Вінниця отримала 9 нових автобусів, придбаних за програмою кредитування під державні гарантії. Вони великомісні та комфортабельні. Загалом же їх має надійти 30. Також за держпрограмою, до якої місто долучилося торік, придбано 40 нових тролейбусів та будується трамвайна мережа, що з’єднає в «кільце» мікрорайони міста.

За словами виконуючого обов’язки міського голови Сергія Моргунова, транспортна реформа у Вінниці покликана створити якісну систему пасажирських перевезень. Тому в новоствореному муніципальному автобусному парку комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» капітально відремонтували виробничі приміщення та придбали нове обладнання. Тож нові автобуси поселилися в хорошому домі.

На свою базу для проходження техогляду підприємство буде запрошувати і приватних перевізників, які працюють як маршрутні таксі. «Ми створюємо умови, щоб можна було якісно пройти медичний огляд, техогляд, а також відремонтувати транспорт. Нині існує мало підприємств, де можна обслуговувати саме автобуси. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua